Пн. Сен 16th, 2024

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ В К-С АТЛАНТИС РЕЗОРТ в САРАФОВО 83000 евро Продава се двуст…


ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ В К-С АТЛАНТИС РЕЗОРТ в САРАФОВО
83000 евро
Продава се двустайно удобно жилище в Атлантис Резорт. Изгледът от прозорците е към вътрешния двор, където е разположен един от басейните. Апартаментът е с югоизточно изложение. Имотът е със следното разпределение: коридор, баня с тоалетна, хол с кухня и трапезария, спалня и тераса. Комплексът е разположен в крайбрежния квартал Сарафово и се намира в близост до морския бряг, на няколко минути от летище Бургас.
Комфортното имущество с площ от 63кв.м. с общи части, намира на втория етаж на пететажна сграда с асансьор. Изцяло е обзаведено с мебели и домакински уреди, разполага с всичко необходимо за комфортно пребиваване и почивка. Във всички стаи е инсталиран климатик. Просторната зонирана всекидневна с добре оборудван кухненски кът, трапезария и място за отдих с ъглов диван.
Комплексът разполага с открити басейни, закрит басейн, целогодишно работещият фитнес и СПА център, разполага и с Финска сауна, Руска баня, Хамам, Билкова баня, Солна баня, Парна баня, топъл закрит басейн и масажи. Също така на територията на комплекса има ресторант и бар-кафе. Комплексът разполага с денонощна охрана.
+359-88-49-020-69 Марина Красовская








Source

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *