Пн. Сен 16th, 2024

СЕНТРАЛ ПАРК гр. БУРГАС! НОВ ОБЗАВЕДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ С ПАРКОМЯСТОАбсолютн…


СЕНТРАЛ ПАРК гр. БУРГАС! НОВ ОБЗАВЕДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ С ПАРКОМЯСТО
Абсолютно нов, напълно обзаведен двустаен апартамент в най-предпочитаният жилищен комплекс в Бургас, Сентрал парк! Стартираме продажбата на имот с площ от 82 кв.м., разположен на 19 етаж в сграда 4 (АКТ 16). Това е перфектното предложение за тези от вас, които искат притежават качествено изпълнен и готов за ползване апартамент без да се занимават с ремонти и без да чакат бъдещо строителство.
Жилището се състои от всекидневна 28 кв.м., голяма спалня 16 кв.м., антре, баня/wc, склад/дрешник и тераса, от която се открива впечатляваща гледка към езерото Вая. Продава се с пълно оборудване, включително пералня и сушилня Bosch, висок клас климатици, съдомиялна – готов за ползване или отдаване под наем дългосрочно и за нощувки.
Към имота може да закупите подземно паркомясто в близост до асансьора за 15 000 евро.
Сентрал Парк се намира на границата между Братя Миладинови и Славейков. В близост до закрит басейн, Парк и Мол Галерия. Удобен градски транспорт и велоалея с бърз достъп до Центъра и Морската градина. На територията на Сентрал парк има богато озеленен двор с множество зони за отдих, детска площадка, търговски център и няколко заведения за хранене.
За повече информация и организиране на оглед, се свържете с мен
+359-88-49-020-69 Марина Красовская






Source

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *